NFL HUNGARY

2019.nov.10.
Írta: nflfan komment

Mire figyeljünk ma este a Packers-Panthers mérkőzésen?

A Panthers vasárnap a Packers csapatához látogat egy fontos NFC csatára. Itt van öt dolog, amire érdemes lesz figyelni a 10. hét mérkőzésén. Küzdelem az elemekkel Egy rendkívül hideg meccs vár a csapatra ezen a héten.

Tovább

Bengals-Ravens beharangozó (week 10)

A „minden héten háború” elvét folytatva, vészesen közeledve a hónap végéhez, november 10-én, a 10. játékhéten Cincinnati a következő úti cél. William H. Taft (az USA 27. elnöke volt, egyben az Államok valaha volt legkövérebb elnöke) szülővárosába látogatni sosem volt egyszerű a hollók rajnak, ez…

Tovább

AFC North körkép – 10. hét

Túl vagyunk a felén a 2019-es NFL-évadnak. A North minden csapata letudta a pihenőhetet, a Ravens jelenleg a 2. kiemelt az AFC-ben. Playoff-latolgatásba még nem lehet belemenni, a Patriots és a Bengals is egyránt végezhet 8-8-cal (ez esetben a Cincinnati nyeri a tie-breakert), a köztük levő 14…

Tovább

Félidei draft értékelő - Buccaneers

A Buccaneers az elmúlt két évben rendkívül sok választást eszközölt a védelembe. Ugyanakkor sajnos el kell mondani azt, hogy akár Mike Smith, akár Todd Bowles a védelmi koordinátor, ezeknek a játékosoknak vajmi kevés ráhatása van a mérkőzések alakulására, hacsak negatív értelemben nincs.

Tovább

Jacoby Brissett nem lép pályára a Dolphins ellen

Az Indianapolis Colts kezdőirányítója, Jacoby Brissett megsérült a múlt hétvégi Pittsburgh Steelers elleni mérkőzésen és a korábbi hírek mind arról szóltak, hogy csak a holnapi mérkőzés előtt fognak dönteni a játékáról de ma bejelentették, hogy biztosan kihagyja a Miami Dolphins elleni mérkőzést.

Tovább

Andrew Sendejo visszatért Minnesotába

Egy fél szezon távollét után visszatért hozzánk Andrew Sendejo, aki a tavalyi szezon után szerződött Philadelphia-ba. Sendejo jó pár évet, egész pontosan 8 évet húzott le a Minnesota Vikings együttesében, mielőtt a legutóbbi holtidényben elhagyta csapatát és inkább a Philadelphia Eagles-ben…

Tovább

Patrick Mahomes visszatér a kezdőcsapatba

Andy Reid vezetőedző tegnap bejelentette, hogy visszatér Patrick Mahomes. A Kansas City Chiefs irányítójának két mérkőzést kellett kihagynia térdsérülése miatt de a Tennessee Titans elleni mérkőzésen ismét a regnáló MVP-vel a center mögött áll ki a csapat.

Tovább

Antonio Brown: Bassza meg az NFL

Antonio Brown egy rövid ideje nem hallatott magáról de megnyugodhat mindenki mert ismét jelentkezett mindenki kedvenc elkapója. Brown egy pár hete még a visszatérésről beszélt de a héten finoman szólva is elküldte az egész NFL-t a jó büdös francba és inkább másfele keresgél.

Tovább
süti beállítások módosítása