NFL HUNGARY

2019.nov.24.
Írta: nflfan komment

A Seahawks sérültlistára tette a tight endjét

A Seattle Seahawks csak szerdán aktiválta játékosát Ed Dickson-t de azóta már sérültlistára is tettek. A támadó térdsérüléssel bajlódik, az augusztusi műtétjét követően eredetileg 4-5- hetes kihagyással számoltak de mostanra kiderült, hogy biztosan nem fog pályára lépni az idei szezonban.

Tovább

Teljesen más a forgatókönyv, de Kyle Allen New Orleans-ben ugyanazt a végeredményt szeretné elérni

New Orleans-ban kezdődött minden az irányító Kyle Allen számára. A tavalyi alapszakasz utolsó meccsén Allen karrierje során először volt kezdő és a Panthers a 17. héten nyert a Saints ellen. Most, nyolc kezdőként játszott meccsel és szinte egy teljes évvel később Allen visszatér a Superdome-ba -…

Tovább

A Steelers kezdő running backje nem lép pályára a Bengals ellen

Biztossá vált, hogy Jamer Conner nem fog pályára lépni a holnap esti Cincinnati Bengals elleni mérkőzésen. A Pittsburgh Steelers running backje vállsérüléssel bajlódik ami nagy csapás az eddig is megtépázott támadóegység számára.

Tovább

Kihirdették az NFL történetének 12 legjobb running backjét

Az NFL a 100. szezonjában összegyűjti posztonként a liga történetének legjobb játékosait. Elsőként a futókra koncentráltak és bejelentették, hogy ki az a 12 játékos akiket a liga történetének legjobbjainak értékeltek. Igen neves játékosok kerültek fel a listára és megkérdőjelezhetetlen, hogy…

Tovább
Címkék: nfl, mvp, alapszakasz

Irány a még be nem vett Mercedes-Benz Stadium!

A Falcons új szuper-modern otthona elég impozáns látvány kívülről-belülről egyaránt. Két éve használják és ez idő alatt a Buccaneers nem tett sikeres látogatást Atlantába. Pár fordulóval ezelőtt még úgy látszott, hogy mire a bajnokság jelenlegi szakaszához érkezik egy demoralizált, teljesen…

Tovább

A Rivera-jelentés: A Panthers támadóalakulata megfizette a „tanulópénzt”

A jó és a rossz együtt jár. A „tanulópénz” volt a vezetőedző Ron Rivera fő témája vasárnap a meccs után és ez hétfőn délután sem változott. A Panthers 29-3-as Falcons elleni veresége során számos fiatal játékos szenvedett - különösen az irányító Kyle Allen és a bal oldali tackle Greg Little.

Tovább

Mitchell Trubisky kezdő lesz a Giants ellen

Mitchell Trubisky-t lecserélték a Los Angeles Rams elleni mérkőzésen és akkor mindenki azt hitte, hogy a gyenge játéka miatt került padra a Chicago Bears irányítója. Később kiderült, hogy a korábbi Top helyen kiválasztott játékost csípősérülés miatt cserélték le.

Tovább

Antonio Brown nem tér vissza a Patriots-hoz

Az idei évben Antonio Brown-ról csak a balhéi miatt lehetett hallani de az elkapó most meg gondolta magát és visszatérne az NFL-be. Első lépésként nyilvánosan elnézést kért a New England Patriots tulajdonosától, Robert Kraft-tól és az egész csapattól bízva az esetleges visszatérésben.

Tovább

Elmaradt Rob Gronkowski nagy bejelentése

Rob Gronkowski keddre nagy bejelentést ígért ami miatt bizakodtak a New England Patriots szurkolói mert sokan a visszatérés bejelentését várták. Ez azonban nem történt meg, a címvédő korábbi játékosa bejelentette, hogy február 1.-én hatalmas bulit tart Miami Beach-en.

Tovább
süti beállítások módosítása