NFL HUNGARY

2019.dec.15.
Írta: nflfan komment

A kézspecialista zöld utat adott Jameis Winston-nak

Megvizsgálták Jameis Winston dobó kezének hüvelykujját, aminek egyik csontjában hajszálrepedés keletkezett. A vizsgálat eredménye szerint az irányító saját belátása szerint vállalhatja a soron következő mérkőzést. Így sem nála, sem a csapatnál nem merül fel, hogy nem ő fut ki kezdőként a Lions…

Tovább

AFC körkép – 15. hét

Conquerrel, a hollóval nyit a 15. heti körbenézőnk, ám ezúttal kétlábú rokonaról csak kevés szó esik majd, hiszen ők már hozták péntek hajnalban a kötelezőt, megnyerve ezzel sorban másodszor a divíziót. Lesz azért érdekes történés a focivasárnapon, nézzük is!

Tovább

Christian McCaffrey a győzelemért játszik és reméli, hogy közben csatlakozik az 1000/1000 klubhoz

Christian McCaffrey-nek jelenleg 1220 futott yardja van és három meccsel a szezon vége előtt 274 yardra van az 1000 elkapott yardtól. A csütörtöki edzés után számos kérdés arról szólt, hogy csatlakozhat az exkluzív 1000/1000 klubhoz. Ennek a klubnak csak két tagja van: Roger Craig és Marshall Faulk.

Tovább

Összebalhézott egy szurkolóval ami miatt kivágták a védőt

A New York Giants vezetői pénteken bejelentették, hogy nagy meglepetésre megválnak Janoris Jenkins-től. A Nagy Alma kék felében nem tartanak igényt a cornerback további szolgálataira de mint kiderült nem a pályán mutatott teljesítménye miatt hozták meg ezt a döntést.

Tovább

Antonio Brown az újabb balhéját saját maga közvetítette az Instagram-on

Már majdnem egy hét eltelt, hogy nem hallottunk Antonio Brown-ról de az elkapótól a megszokott módon ismét jelentkezett valami kis új balhéval. Ráadásul ezt Brown nem is akarta eltitkolni mert az egészet saját maga élőben közvetítette az Instagram-on.

Tovább

Cam Newton a sikeres műtétről beszélt az Instagram-on

A Panthers irányítója, Cam Newton csütörtökön közzétett egy Instagram üzenetet, miután a bal lábát megműtötték. Az ideiglenes vezetőedző Perry Fewell szerdán jelezte, hogy a műtét sikeres volt és Newton Atlantában lábadozik. Newton ebben a szezonban két meccsen játszott, a Los Angeles és a Tampa Bay…

Tovább

Kihirdették az NFL történetének 18 legjobb támadófalemberét

Az NFL a 100. szezonjában összegyűjti posztonként a liga történetének legjobb játékosait. Hajnalban bejelentették azt a 18 támadófalembert akiket a liga történetének legjobbjainak értékeltek és bekerültek az NFL történetének legjobbjai közé. Igen neves játékosok kerültek fel a listára és…

Tovább
Címkék: alapszakasz, nfl.com

A Dolphins 40 millió dollárért hosszabbított az elkapójával

DeVante Parker még évekig a Miami Dolphins játékosa lesz. Tegnap bejelentették, hogy négyéves szerződést kötöttek az elkapóval így Parker 2023 végéig a Dolphins játékosa lehet. A szerződés 40 millió dolláros, 21.5 millió dollár garantált keresetet tartalmaz amiből 8 millió dollár az aláírási bónusz.

Tovább
süti beállítások módosítása