Fitzmagic a földön is!

A jelenleg 37 éves Ryan Fitzpatrick sok rekordot megdöntött már, aminek köze van ahhoz, hogy rengeteg csapat mezében lépett pályára az NFL-ben, de az idei szezont egy igazán kiemelkedő statisztikával zárta. A Miami Dolphins irányítója ugyanis 4 statisztikai mutatóban is csapata legjobbja volt. Földön és levegőben egyaránt.

Fitzpatrick a szezon nagy részében kezdő volt, leszámítva az igazán rövidre sikerült Josh Rosen időszakot, így az nem okoz meglepetést, hogy csapatában a legtöbb yardot és touchdownt Ő passzolta. Az viszont már érdekesebb, hogy a földön is Ő volt a legeredményesebb.

Fitzmagic 54 futásból 243 yardot és 4 futott touchdownt szerzett. Mindkét mutatóban csapata legeredményesebb játékosa volt. Ez persze nem csak Fitzpatrick dicsérete hanem a Dolphins running back sorának kritikája is egyben.

instagram.png

A veterán által elért yardszám azért nem kiemelkedő mert Lamar Jackson 1.206, Kyler Murray 544, Josh Allen 510 és Deshaun Watson 413 yardot szerzett a földön de mindenképpen figyelemre méltó, hogy 37 évesen 4 statisztikai kategóriában is az élen zárt.

nfl.com, Fotó: foxnews.com