Kinevezték a Rams támadó és védőkoordinátorát

Sean McVay vezetőedző tegnap kibővítette az edzői stábját és a Los Angeles Rams kinevezte a csapat új támadó és védőkoordinátorát. Támadó oldalra a Washington Redskins offensive koordinátora Kevin O'Connell, védő oldalra a Denver Broncos linebacker edzője Brandon Staley érkezik.

Nem maradt sok választásuk mert a héten elvesztették két koordinátorukat is. A defensive koordinátor Wade Phillips három szezon után elhagyja a csapatot míg a speciális egység koordinátora John Fassel a hírek szerint csatlakozik Mike McCarthy stábjához a Dallas Cowboys-nál.

Offensive koordinátora a tavalyi szezonban nem volt a Rams-nek mert McVay maga látta ezt a feladatkört is. Az egysége az összyardok tekintetében a 7., a passzolt yardokban a 4. helyen végezett. A futójáték már finoman szólva sem működött mert a mérkőzésenként átlagosan szerzett 93,7 yardjukkal csak a 26. helyen végeztek.

A 33 éves McVay alaposan megfiatalította az edzői stábot. A 34 éves O'Connell a Redskins irányítóedzője, passzjáték koordinátora majd támadókoordinátora volt. Korábban 5 szezonon keresztül irányítóként játszott a Browns-nál és a 49ers-nél. A 37 éves Staley a Bears-nél Vic Fangio keze alatt linebacker edzőként kezdett a Bears-nél majd a vezetőedzői kinevezését követően magával vitte a Broncos-hoz is.

nfl.com, Fotó: bleacherreport.com