Philip Rivers a Colts-nál folytathatja

Philip Rivers szerződése lejár márciusban és jelenleg nem lehet tudni, hogy hol fogja folytatni a nyolcszoros Pro Bowl-er irányító. Még nincs kizárva, hogy Los Angelesben de a szakértők már találgatni kezdtek a jövőjéről és az egyik lehetséges csapatként az Indianapolis Colts-t jelölték meg.

Andrew Luck szezon előtti visszavonulása miatt a Colts Jacoby Brissett kezébe került akivel ugyan hosszabbítottak de az alapszakaszban bebizonyította, hogy nem jelent hosszútávú megoldást. Mindenki arra számít, hogy a Colts meg fogja erősíteni az irányítósorát és sokak véleménye szerint nem a Drafton fogják ezt megtenni.

Brissett 15 mérkőzésen 2.942 yardot, 18 touchdownt passzolt de legalább vigyázott a labdára mert csak 6 interceptont dobott. Rivers jóval több yardot 4.615 passzolt, 5-el több TD-t osztott ki de 20 alkalommal is eladta a labdát.

instagram.png

A jelenleg 38 éves irányító szerződtetése mellett szól, hogy ismeri a Colts edzői stábja. Frank Reich vezetőedző egy évig irányítóedzője majd két évig offensive koordinátora volt Rivers-nek. Nick Sirianni offensive koordinátor korábban 5 évig állt a Chargers alkalmazásában amelyből két évig Rivers irányító edzője volt.

Rivers a kora miatt természetesen csak rövidtávú megoldás lenne Indianapolisban és mindenképpen szerezniük kellene egy fiatal irányítót. 

nfl.com, Fotó: clutchpoints.com