Megdőlt irányító elméleti flikk-flakk?

lsuclemson.jpg

Ha én GM lennék... Ugye mi Bucs szurkolók mennyiszer kezdünk így mondatot, főleg az irányító helyzet kapcsán? Nekem is voltak, vannak ilyen gondolataim, miszerint Jameis menjen csak, sorvassza le máshol a bankszámlát! A következő évet sajna be kell áldozni és 2021-ben 1/1-re el kell hozni a Clemson jelenlegi irányítóját, Trevor Lawrence-t!

Január 13-án lejátszották az egyetemi bajnokság döntőjét, ahol éppen az idei 1/1-es aspiráns (tutira ő lesz az!) Joe Burrow (LSU) és az előbb említett 2021 évi 1/1-es aspiráns Trevor Lawrence (Clemson) nézett farkasszemet. (Még ha ez a sportág jellege miatt csak képletes is)

Ha csak ebből az egy meccsből indulunk ki (nem biztos, hogy szabad) már elbizonytalanodik az ember, mert Lawrence kevesebb mint 50%-os pontossággal passzolt és nem adott TD passzt, míg ellenfele Joe Burrow 463 yardot passzolt össze, 5 TD passz kíséretében. Hogy futni mindketten tudnak az viszont látszott.

instagram.png

Nos tehát Lawrence nem remekelt, csapata kikapott, míg Joe Burrow-val a jelek szerint a Cincinnati Bengals belenyúl a tutiba. Na most legyünk okosak és kezdjük a mondatunkat a "Ha én GM lennék..." szavakkal! Még jó, hogy erre megvan az emberünk, akit aztán majd annak rendje és módja szerint szidhatunk évekig!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com