Dez Bryant vissza szeretne térni a Cowboys-hoz

Dez Bryant 2017 óta nem lépett pályára az NFL-ben de vissza akar térni a profi ligába és korábbi sikereinek helyszínén folytatná a pályafutását. Két teljes szezon kihagyása után nehéz a visszatérés és ebben a neve a sem fog segíteni.

Bryant visszatérésének lehetőségéről Stephen Jones, a Dallas Cowboys alelnöke számolt be akire ráírt a csapat korábbi elkapója. A fiatal Jones nem zárja ki Bryant visszatérését mert minden potenciális játékos meg fognak vizsgálni aki segíthet a sikerek elérésében.

A jelenleg 31 éves elkapó a Cowboys elsőkörös választottja volt a 2010-es Drafton, a liga legjobban kereső elkapójává tették majd 8 év után megváltak tőle. 2018-ban szezon közben szerződtette a New Orleans Saints de két nappal később elszakadt az Achilles-ína és azóta egyetlen csapat sem szerződtette.

Bryant az egész pályafutása során érdekes személyisége volt a ligának. Kiemelkedő elkapónak számított, bár azért nem annyira mint amennyire saját magát gondolta. Több esélye van a visszatérésre mint Antonio Brown-nak de valami mégis azt sugallja, hogy véget ért az elkapó pályafutása.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: