Hivatalos: Philip Rivers távozik a Chargers-től

A mai napon hivatalossá vált az ami már pár hete kiszivárgott azaz Philip Rivers az idei szezonban már nem a Los Angeles Chargers irányítója lesz. Az irányító 16 év után hagyja el a csapatát amelyet az egész profi pályafutása során szolgált.

A mai bejelentés szerint Rivers nem fog taget kapni illetve nem ajánlanak neki új szerződést. A Chargers bejelentése szerint kölcsönösen egyetértenek a különválásban és azért hozták meg ilyen korán a döntésüket, hogy mindkét félnek megfelelő ideje legyen felkészülni a következő szezonra.

A Chargers így új irányítót, Rivers pedig új csapatot keres az előttünk álló hónapokban. Az idei piac nagyon erős lesz irányítókból, több irányítóért tradelhetnek illetve a Drafton is erősíthetnek egy irányítóval mivel az első kör hatodik helyén választanak.

instagram.png

Rivers számára sem ért véget a pályafutása annak ellenére sem, hogy már a 38. életévét tapossa. Több csapat sem elégedett az irányító helyzetével és Rivers rövidtávon megoldhatná a problémáikat. Első ránézésre pl. a Colts, a Buccaneers vagy a Panthers szerződtetheti majd.

nfl.com, Fotó: twitter.com