Négy játékos is lapátra került egy nap alatt amivel 32 millió dollárt szabadítottak fel

Mozgalmas nap volt tegnap a ugyanis több kezdőjátékos is munkanélkülivé vált az NFL-ben. Egy nap alatt elküldték Josh Norman cornerbacket, Paul Richardson elkapót, Tony Jefferson safetyt és Vernon Hargreaves cornerbacket. A négy játékos elküldésével 32 millió dollárt szabadítottak fel a csapatok.

A Washington Redskins volt a legaktívabb. Délután bejelentették, hogy megválnak a 4 éve 75 millió dollárért szerződtetett Josh Norman-től majd pár órával később megköszönték a két éve szerződtetett Paul Richardson elkapó eddigi munkáját.

instagram.png

Az elkapó szerződtetése nem volt nagy biznisz mert 40 millió dollárért érkezett de két szezon alatt csak 17 mérkőzésen lépett pályára és csak 507 elkapott yardot szerzett. Josh Norman lehúzott három szezont kezdőként de tavaly nagyon visszaesett a teljesítménye így biztosra lehetett venni, hogy a fizetése miatt megválnak tőle. A két játékos elküldésével 15 millió dollárt szabadított fel a Redskins.

Tony Jefferson-t három éve négyéves, 34 millió dolláros szerződéssel szerezte meg a Baltimore Ravens. A strong safety az első két szezonjában kezdő volt de tavaly csak 5 mérkőzésen lépett pályára a térdsérülése miatt. Norman-hez hasonlóan a fizetése miatt nem volt maradása. A védőelküldésével 7 millió szabadított fel a Ravens.

Vernon Hargreaves a Tampa Bay Buccaneers korábbi elsőkörös választottja volt de a játékos viselkedése miatt a tavalyi szezon közben megváltak tőle. A Houston Texans csapott le rá de nem teljesített úgy, hogy megérte volna az ötödik éves opcióval megtartaniuk. Az elküldésével 9.594 millió dollárt szabadítottak fel.

nfl.com, Fotó: clutchpoints.com