Sammy Watkins és Jacoby Brissett sincs biztonságban

Az NFL-ben önmagában az nem elég, hogy ha Super Bowl-t nyertél vagy kezdő irányító voltál a tavalyi szezonban mert a fizetésed miatt könnyen lapátra kerülhetsz. Ezen okból kifolyólag nincs biztonságban a Kansas City Chiefs elkapója Sammy Watkins és az Indianapolis Colts irányítója Jacoby Brissett sem.

Watkins a második szezonját töltötte a Chiefs csapatánál és igazából nem hozott a magas fizetésével arányos teljesítményt. Az elmúlt két alapszakaszban 1.192 elkapott yardot és 6 elkapott touchdownt szerzett amihez képest 27 millió dollárt foglalt el az utolsó két évben a fizetési sapkából. Idén 21 millió dollárt foglal el és az elküldése után 14 millió dollárt szabadíthatnának fel.

instagram.png

Andrew Luck visszavonulása miatt Brissett ölébe hullott a kezdő poszt de az hamar bebizonyosodott, hogy nem jelent hosszútávú megoldást. A tengerentúlon egyre inkább emlegetik Philip Rivers megszerzését ami ugyancsak nem lenne hosszútávú megoldás de pár évig megoldaná a problémákat. Ehhez viszont pénz kell és Brissett elküldése esetén az elfoglalt 21.5 millió dolláros helyből 9 milliót fel tudnának szabadítani.

nfl.com, Fotó: twitter.com