Nem ezek számítottak!

bucsflag.jpg

Sokfajtaképpen lehet magyarázni egy szezont, főleg ha az nem érte el a várakozásokat. Lehet belemagyarázni a bírói tévedéseket. De a Bucs részéről ez azért felesleges, mert példának okáért amúgy is a Bucs offense termelte a támadó egységek között a legtöbb büntetést a ligában. Szám szerint 133-at.

Aztán lehet felkapni egy olyan hírt, miszerint Jameis Winston túlesett egy szemműtéten, ami javít a rövidlátásán. Majd innentől aztán minden jó lesz.

Fenéket lesz jó! Winstonnál nem az a baj, hogy nem látja mi történik a pályán, hiszen akkor nem passzolt volna több mint 5000 yardot. Egész egyszerűen túl sokszor hoz rossz döntést. Ez abszolút független az ő szemének az állapotától. Itt a pont és szerintem nincs mit magyarázni. Igaz, azt Winston sem állította egy szóval sem, hogy ezzel a műtéttel, amennyiben korábban sor kerül rá, nem dobott volna ennyi interception-t.

De azért a műtét időzítése nem véletlen. Tudja ő is és menedzsere is, hogy kigyulladt a ház. Oltani kell a tüzet! Így talán akár a Bucs részéről, akár más csapat részéről elgondolkodnak rajta, hogy lehet csak ennyi volt a probléma és mégis érdemes sok-sok dollár milliót beleölni az irányítóba. Ügyes! De Winston már a 2015-ös draftnál is értett hozzá, hogyan adja el magát.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com