Négy játékos kapott franchise taget tegnap

Tegnap mozgalmas nap volt a franchise tagek ügyében mert négy játékost is magához láncolt a csapata. Ez mondjuk azért biztosan nem tetszik az összes tagelt játékosnak mert Ők inkább hosszútávú szerződésben gondolkodnak és nem csak egy egyéves kontraktusban.

A Baltimore Ravens a várakozásoknak megfelelően franchise taget adott linebackerének Matthew Judon-nak de továbbra is hosszútávú szerződést akarnak kötni a védővel. Judon 54 tacklet, 9.5 sacket, 4 kierőszakolt fumblet szerzett és 33 alkalommal érte el az ellenfelek irányítóit.

Hat szezon után ismét taget kapott egy tight end miután Hunter Henry kapott franchise taget a Los Angeles Chargers csapatától. Miután kihagyta az egész 2018-as szezont tavaly 12 mérkőzésen 652 elkapott yardot és 5 elkapott touchdownt szerzett.

instagram.png

A Denver Broncos sem akarta kiengedni a piacra Justin Simmons-t így taget adott a safetynek. Simmons harmadik körös választott volt és az évek alatt szépen lassan egyre több lehetőséghez jutott. A free safety tavaly 93 tacklet, 4 interceptiont szerzett és 15 passzt védekezett le.

A Jaguars a várakozásoknak megfelelően tagelte pass rusherét Yannick Ngakoue-t. A defensive end magasan jegyzett játékosnak számít, az nfl.com az idei 6. legjobb lejáró szerződésű játékosként rangsorolta. Tavaly 41 tacklet, 8 sacket, 1 interceptiont, 4 kierőszakolt fumblet szerzett és 6 passzt védekezett le.

A négy játékos ha elfogadja akkor biztosan egy jól fizető szerződéssel fog játszani az idei szezonban. Persze nem ez a céljuk hanem hosszútávú szerződést akarnak maguknak aminek megkötésére július 15.-ig lesz lehetőségük.

nfl.com, Fotó: clutchpoints.com