Tom Brady továbbáll, nem a Patriots-nál folytatja

Bekövetkezett az amitől hónapok óta rettegtek a New England Patriots szurkolói, azaz Tom Brady új csapat játékosaként folytatja a pályafutását. Ezt maga az irányító jelentette be az Instagram oldalán de egyelőre nem lehet tudni, hogy hol fogja folytatni.

A mai hírek szerint igazak voltak a korábbi hírek miszerint a Patriots vezetősége nem is erőltette meg magát a folytatásért. Múlt héten még egy ötéves, 125 millió dolláros ajánlatról lehetett olvasni de a hírek szerint nem tettek ilyen ajánlatot. Brady a távozásával 13.5 millió dollárnyi halott összeget hagy maga után ami a tavalyi szerződés átstruktúrálásnak köszönető.

instagram.png

Brady kereken 20 sikeres évet töltött el a csapatnál. Két évtized alatt 74.571 yardot és 541 touchdownt passzolt (179 interception mellett). Hat Super Bowl-t nyert, négy döntő legértékesebb játékosa volt és háromszor választották meg alapszakasz MVP-nek. 14 alkalommal került be a Pro Bowl, háromszor az All-Pro első, kétszer a második csapatába.

A távozás bejelentését követően természetesen megszólalt a csapat tulajdonosa Robert Kraft és Bill Belichick vezető is akik sok sikerült kívántak a legjobb irányítójuknak.

nfl.com, twitter.com, Fotó: twitter.com