Megvan Linval Joseph helyettese!

Azt követően hogy a Minnesota Vikings nem tudott megegyezni Linval Joseph-el, nagy szükségünk volt egy jó védőfalemberre. Spielman nem is tétlenkedett és pár nappal Joseph távozása után leigazolta a Baltimore Ravens volt játékosát, Michael Pierce-t.

Elsőként Ian Rapoport számolt be arról, hogy Pierce egy három éves, 27 millió dolláros (18 millió garantált) szerződést írt alá. Pierce 2016-ban a Samford egyetemről érkezett a ligába draftolatlanként. Négy évet húzott le a Baltimore Ravensnél, ahol 60 mérkőzésen 2 leütött labdát, 3.5 sacket és 13 negatív yardos szerelést tudott felmutatni. Passzvédekezésben ne várjunk tőle túl sokat, viszont futás ellen félelmetes. Tavaly a liga 5. legjobb védőfalembere volt futás ellen, amikor fent volt a Ravens védelmében akkor 3.5 yardot átlagoltak ellenük, amikor viszont nem volt fent a pályán, akkor 4.9 yardot futottak a hollók védelme ellen.

Ezzel a lépéssel a védőfal belső része rendben is van, hiszen Pierce mellett ott van még Jaleel Johnson, Armon Watts és Jalyn Holmes.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: kare11.com