Cam Newton-t és Jameis Winston-t sem akarja szerződtetni a Redskins

A pletykák szerint a Washington Redskins vezetősége irányítót keres a piacon viszont a mai hírek szerint nem érdeklődnek sem Cam Newton, sem pedig Jameis Winston iránt. A két korábbi 1/1-es választott így tovább keresgélhet magának a piacon.

A Redskins keretében jelenleg a tavalyi elsőkörös Dwayne Haskins és a súlyos lábsérüléssel bajlódó Alex Smith szerepel csak irányítóposzton. Irányítóra biztosan szükség lesz a fővárosban de akkor máshonnan fogják megerősíteni a keretüket.

Pedig a csapat új vezetőedzője, Ron Rivera miatt kézenfekvő lenne Newton megszerzése. A tavalyi alapszakasz végét leszámítva Newton egész pályafutása során Rivera játékosa volt.

Newton még egyéves szerződéssel rendelkezik ami biztosan visszatartja az érdeklődőket. 21.1 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából de ez 2 millió dollár halott összeg mellett felszabadítható. Ha nem találnak rövid időn belül trade partnert akkor biztosan megválnak tőle.

Valószínűleg erre várnak a csapatok mert akkor bármilyen összegű szerződésért megszerezhetik. Ez a helyzet már fennáll Jameis Winston esetében ugyanis neki lejárt a szerződése.

Pro Football Rumors, Fotó: bucswire.usatoday.com