A korábban megbukott elsőkörös elkapó jól fizető szerződést kötött a Jets-el

Tegnap bejelentették, hogy a New York Jets szerződtette a korábbi elsőkörös elkapót, Breshad Perriman-t. Az elkapó egyéves 8 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával ami 6 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

A legjobban kereső elkapók fizetése mellett persze "eltörpül" ez az összeg de két-három évvel ezelőtt elképzelhetetlennek tűnt, hogy Perriman valaha is alá fog írni egy hasonló kontraktust.

Perriman-t a Baltimore Ravens választotta ki a 2015-ös Draft első körében de három  szezon után, az alapszakasz kezdete előtti végső keretszűkítéskor megváltak tőle. Az újonc szezonját teljes egészében ki kellett hagynia és az egész Ravens-es pályafutását a sérülések határozták meg.

Pár héttel később szerződtette a Washington Redskins de 5 nap után lapátra került. Ezt követően a  Cleveland Browns következett ahol a 2018-as alapszakasz végéig 10 mérkőzésen 16 elkapásból 340 yardot és 2 touchdownt szerzett.

Tavaly a Tampa Bay Buccaneers szerződtette egy egyéves, 4 millió dolláros szerződéssel. Itt végre némileg magára talált. 14 mérkőzésen, 36 elkapásból 645 elkapott yardot és 6 touchdownt szerzett.

Hasonló megmozdulásokat vártak tőle a kiválasztásakor:

 

twitter.com, Fotó és videó: bleacherreport.com, twitter.com