A Giants idei első három igazolása

A New York Giants a szabadügynökpiacon megszerezte James Bradberry-t, akit még Dave Gettleman hozott a ligába 2016-ban, a draft 2. körében választotta ki a cornerbacket. Ezalatt 8 interceptiont szerzett és mindössze 4 mérkőzést kellett kihagynia. A PFF adatai szerint 48 elkapást (59,3 %-os pontossággal), 673 yardot és 2 TD-t engedélyezett az elkapóinak, amelyek korrekt számnak számítanak. Ugyan nem őt tartották az idei piac nagy sztárjának, de egyértelműen jó képességű CB-nek számít. Ennek ellenére annyira nem lájkolta őt a Pro Football Focus, akik mindössze 61-es értékelést adtak neki 2019-re.

Blake Martinez a második szerzeményünk, aki a linebacker gondokat próbálja majd leküzdeni. Elsősorban coverage-ben akadtak problémák mostanában, így azt vártam, hogy inkább Cory Littleton vagy Joe Schobert lesz az emberünk. Az eddigi négy éves pályafutása során 81,1%-os hatékonysággal passzoltak Martinez embereire az irányítók, így inkább egy run stoppert sikerült leakasztani. A szerelések számával nagyon jól áll, az elmúlt három szezon mindegyikében 140 felett zárt. Majd meglátjuk.

Ma jelentették be Levine Toilolo leigazolását, akinek eddig nem tudták kihasználni a magasságából fakadó előnyét. Gyenge számokat hozott az elkapásaiból, de futásblokkolásra alkalmazható. Eléggé meglepett ez a hír, bár a fizetéséről még nincs információm, de a piac ezen szakaszában azért nem minimumokat kapnak a játékosok. Nem várok tőle túl sokat és arra számítok, hogy inkább Kaden Smith-t fogjuk alkalmazni Evan Engram mellett.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu