A Super Bowl címvédő nem vetette be magát a szabadügynökpiacba

Persze ez nem meglepő mert miért is kellene tömegével igazolnia szabadügynöket egy olyan csapatnak amelyik februárban felült az NFL trónjára. A Kansas City Chiefs-hez eddig mindössze egyetlen új játékos érkezett a piacról és inkább a meglevő játékosaikra koncentráltak.

A legfontosabb lejáró szerződésű játékosukra, Chris Jones defensive tacklere, franchise taget raktak így időt nyertek a hosszútávú szerződés megkötéséhez. Mellette hosszabbítottak Damien Williams running backel, Demarcus Robinson elkapóval és Chad Henne tartalékirányítóval. A piacról egyedül Antonio Hamilton cornerback érkezett.

Távozókból viszont vannak szépen így ha nem a piacról akkor a Draftról kell feltölteni a keretüket. Elsősorban a cornerback sorukat kell erősíteni mert elvesztették Kendall Fuller-t, Bashaud Breeland-et és Morris Claiborne is. Utóbbi kettő még nem talált csapatot így Őket még visszavihetik.

A támadófalban is szükség lesz új játékosokra mert Stefen Wisniewski guard és Cameron Erving offensive tackle is távozott. Emmanuel Ogbah defensive endet is pótolniuk kell illetve running backre még szükségük lesz mert az RB sor igen erőtlen.

nfl.com, Fotó: chiefswire.usatoday.com