Tyrod Taylor biztos magában ha megkapja a Chargers kezdőirányító posztját

Philip Rivers távozásával 14 év után üresen maradt a Los Angeles Chargers kezdőirányító posztja. A szerepet nagyon szívesen magára vállalná a tavalyi tartalékirányító Tyrod Taylor aki ráadásul biztosra veszi, hogy vele megnyerhetik az AFC Nyugati csoportját.

A Chargers évek óta tehetséges kerettel rendelkezett de valami mindig hiányzott belőlük. Vagy lesérült a fél csapat, vagy túlságosan erősek voltak a riválisok vagy csak simán összedőlt a kártyavár mint tavaly. Rivers tavaly finoman szólva sem élete szezonját futotta de korábban nem az irányítóposzt jelentett problémát a Chargers-nél.

Taylor pályafutása során szinte mindvégig tartalékirányító volt és igazából minden esélye megvan rá, hogy idén kezdő legyen. A Chargers az első kör 6. helyén választ és minden bizonnyal Rivers utódának szánt játékos érkezik majd Los Angeles-be és lehet, hogy egy szezonon keresztül jegelni fogják Taylor mögött.

A jelenleg 30 éves Taylor mellett szól a vezetőedző személye is. Pályafutása során csak a Buffalo Bills-nél volt stabil kezdő ahol a jelenlegi vezetőedző, Anthony Lynn vezetőedző asszisztensként és running back edzőként dolgozott. Jelen helyzetben cseppent sem elképzelhetetlen, hogy Taylor-al vágnak neki az idei szezonnak de ha nem jönnek az eredmények akkor nagyon hamar a padon fogja találni magát.

nfl.com, Fotó: clutcpoints.com, nypost.com