A Texans védője a testvére szerződtetéséért lobbizik

Justin Reid a Houston Texans csapatát erősíti és érthető módon nagyon szívesen játszana egy csapatban a testvérével. A csapat 23 éves safetyje igyekszik meggyőzni csapatát, hogy szerződtessék a csapat nélkül maradt bátyját Eric Reid-et.

Az idősebbik Reid fivér a San Francisco 49ers elsőkörös választottja volt a 2013-as Drafton de a pályafutására rányomta bélyegét, hogy támogatta irányítóját Colin Kaepernick-et a feketékkel szembeni bánásmódra felhívó tiltakozási kampányában.

A 28 éves safety jobban járt mint a korábbi irányítója mert Őt szerződtette a Carolina Panthers amelynek mezét az utolsó két szezonban viselte. Pályafutása során 519 tacklet, 6 safetyt, 11 interceptiont, 3 kierőszakolt és visszaszerzett fumblet szerzett és 45 passzt védekezett le.

Mindennek ellenére azonban kevés esély van rá, hogy a két Reid fivér egy csapat játsszon mert a Texans alkalmazza Tashaun Gipson-t és az offseasonban szerződtették Eric Murray-t is. Nem valószínű, hogy újabb safetyt fognak szerződtetni a közeljövőben.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com