Travis Kelce beszólt az irányítóját kritizáló elkapónak

Június végén dübörög az offseason így a játékosok inkább a szájkarate felé fordulnak. Az AFC-ben a Kansas City Chiefs és a Cincinnati Bengals meghatározta az utolsó két szezont és a csapat játékosai elkezdtek egymásnak feszülni a közösségi médiában.

Ja'Marr Chase a Bengals elkapója és Patrick Mahomes a Chiefs irányítója a múlt héten szúrós szavakat váltottak egymással - Chase egy Mahomesra vonatkozó kérdésre azt válaszolta, hogy "Pat ki?". -- a Chiefs tight endje, Travis Kelce úgy döntött, hogy a héten csatlakozik a harchoz a New Heights podcast (Kelce testvérének podcastje) legújabb epizódjában.

"Ez egy kicsit tiszteletlen" - mondta Kelce. "Patnek nem tetszett. Mahomes tweetelt egy fotót magáról a Chiefs gyűrűs ceremóniáján - örülök, hogy jól szórakoztatok rajta -, amelyen a két Super Bowl-gyűrűjét viseli, azzal a kijelentéssel, hogy "Ez az, aki".".

"Ez van, ami van, haver" - mondta Kelce. "Ki ne szeretné a jó kis öltözői ugratást, ember! Mostantól soha ne légy tiszteletlen Pat Mahomes-szal szemben. Ha beszélni akarsz a sz..., beszélj a sz... Csak legyél tiszteletteljes"

Fotó: nypost.com