Patrick Mahomes felkészült rá, hogy Chris Jones nélkül kell játszaniuk

A Kansas City Chiefs és Chris Jones számára ketyeg az óra, hogy véget vessenek a szerződéses patthelyzetnek és a sztár defensive tackle pályára léphessen a Detroit Lions elleni csütörtöki (nálunk péntek hajnali) szezonnyitó mérkőzésen. A Chiefs játékosainak azonban folytatniuk kell a felkészülést és nem aggódhatnak Jones helyzete miatt.

"Ezen a ponton az ember csak arra készül, hogy játssza a játékot azokkal a srácokkal, akik a pályán vannak, és hagyja, hogy a front office intézze ezt" - mondta Patrick Mahomes irányítója a vasárnapi a hivatalos közleményében. "Kemény teszt vár ránk a Detroit Lions ellen és arra fogunk koncentrálni, hogyan tudunk nyerni azokkal a srácokkal, akik itt vannak".

Jones elhúzódó kihagyása - amely már eddig is nagyjából 2 millió dollárjába került - meglepte a csapattársakat. Mahomes hetekkel ezelőtt megjegyezte, hogy nem számított arra, hogy a DT szerződési helyzete ilyen sokáig elhúzódik.

Ez most odáig fajult, hogy Jones kihagyhatja a csütörtöki nyitómeccset.

"Nem tudom megmondani (hogy biztosan nem fog-e játszani csütörtökön)" - mondta Andy Reid vezetőedző vasárnap. "Nem tudom. Nem tudom, hogy mi a napirendje vagy hogy mikor jön vagy nem jön. De most éppen felkészülünk. Nem sokat gondolkodtam ezen a részen".

Fotó: thesportsrush.com