Anthony Richardson volt a legjobb újonc irányító

Anthony Richardson volt a legjobb az újonc irányítók közül. Richardson elég jól játszott ahhoz, hogy az Indianapolis Coltsnak esélyt adjon a győzelemre de végül 31-21-re elvesztették a mérkőzést a Jacksonville Jaguars ellen.

37 passzából 24 volt sikeres, 223 yardot és 2 touchdownt szerzett (a legfiatalabb irányító lett aki egy mérkőzésen futott és passzolt touchdownt szerzett), valamint a negyedik negyedben volt egy fumbleja. Ez nem rossz egy olyan játékostól, aki mindössze 13 alkalommal kezdett az egyetemen és sokkal kevésbé számít tapasztalt játékosnak, mint a drafton előtte kiválasztott két irányító Bryce Young vagy C.J. Stroud.

Richardson ráadásul nem élvezheti az erős futójáték luxusát, mivel a Colts még mindig próbálja kitalálni, hogy mit kezdjen az elégedetlen running backel Jonathan Taylorral. Egyelőre valószínű, hogy az először vezetőedzőként dolgozó Shane Steichen marad a konzervatív játéktervezésnél, amely lehetővé tette Richardson számára, hogy megtalálja a komfortérzetét és eredményes legyen. Ez vasárnap hatékonynak bizonyult.

Fotó: twitter.com