Több hetet is ki kell hagynia a Steelers pass rusherének

A Pittsburgh Steelers újabb nehézségekkel néz szembe az 1. heti kiábrándító hazai vereségét követően a San Francisco 49ers ellen. A Steelers defensive endje, Cam Heyward várhatóan több hetet fog kihagyni a vasárnap elszenvedett ágyéksérülése miatt.

Heyward valószínűleg sérült/tartaléklistára kerül, miközben mérlegeli a lehetőségeit, amelyek között szerepel a műtét is (Ian Rapoport és Mike Garafolo szerint). Egy rövid távú IR-re kerülés azt jelentené, hogy Heyward legalább négy mérkőzést kihagy.

A veterán védőfalember a sérülése után még megpróbált visszatérni a pályára de egy játék után kiült majd vissza sem tért a mérkőzésbe. Heyward egyetlen alkalommal sem érte el az irányítót és egy tackle-je sem volt az első félidőben, mielőtt végleg elhagyta a pályát.

"Ma sok mindenben kaptunk egy nagy pofont" - mondta Mike Tomlin, a Steelers vezetőedzője a San Francisco elleni 30-7-es vereséget követően.

Heyward elvesztése brutális csapás egy olyan csapat számára, amely ekkora vereséggel kezdett hazai pályán. Távollétében Isaiahh Loudermilk és a második körös újonc Keannu Benton kaphat több játéklehetőséget.

Fotó: twitter.com