Jimmy Garoppolo meggyőzte a csapatársakat és a vezetőedzőt

Jimmy Garoppolo az első mérkőzésén a Las Vegas Raidersnél pályafutása 12. negyedik negyedbeli visszatérését mutatta be vasárnap este és végül 17-16-os idegenbeli győzelmet aratott a csoportrivális Denver Broncos ellen.

"Ő egy jó vezető. Sok meccset nyert már ebben a ligában" - mondta Josh McDaniels vezetőedző. "Azt hiszem, a srácok az öltözőben tudják, hogy ki van velük és hogy mire képes ez a srác, mennyire versenyképes. Nagyon jó vezető. Nagyszerűen kommunikál. Mindent megtesz a győzelemért.

"Nem érdeklik a statisztikái vagy bármi ilyesmi, bármit megtesz a posztján, hogy segítsen a csapatnak nyerni'. Szuper boldog, hogy Raider."

img_9915.jpeg

Garoppolo azzal kedveskedett az új csapattársaknak, hogy belement egy olyan ütközésbe amely két játékra kivette a játékból. Az orvosi sátorból azonban visszasprintelt a pályára majd kiosztotta az első TD passzát Fosztogatóként.

"Minden olyan irányító, aki hajlandó egy ütést bevállalni egy nagy pillanatban, hogy biztosítsa a győzelmet, megkapja a tiszteletemet". - mondta Josh Jacobs running back.

Garoppolo 26 passzából 20 sikeres volt. 200 yardot és 2 TD-t passzolt. Volt azonban egy endzoneba dobott interceptionje is ami veszélyeztette a győzelmet. De mindent egybevetve 107.9-es irányítómutatóval zárt.

Fotó: twitter.com