Elvenni Justin Fields lábát!

Adott a recept a sikerhez! Mert hát Justin inkább bizonyította eddig azt, hogy lábon veszélyes, mintsem karból. Persze kifuthatnak meccsek, ahogy anno. Mitch Trubisky-nek is sikerült.

S hát a Bucs sikerhez meg is lett volna a koreográfia. SirVocea Dennis, aki gyors és nálánál nagyobb culákat szeret földhöz verdesni, szépen marad az irányítón és győzzön le minket Fields passzokkal, ha tud. Erre fel, SirVocea pályára sem tud majd lépni, csakúgy mint a defensive back sorban Carlton Davis. Todd Bowles-nak joggal fájhat a feje, mert...

Davis-en és Dennis-en kívül Calijah Kancey sem bevethető. Carlton Davis-nek amúgy egy lábujj problémája van és minden bizonnyal Zyon McCollum helyettesíti majd. Ez egy jó bizonyítási lehetőség a fiatal cornernek, csak nehogy a tavalyi formát hozza!Az első fordulóban interceptiont jegyző Christian Izien agyrázkódás protokollban van és kérdéses a státusza.

Az ellenfélnél egyedül a defensive back, Josh Blackwell kapott doubtful, vagyis játéka valószínűtlen besorolást. Persze a guard Teven Jenkins és cornerback Kyler Gordon már korábbról IR listán van.

Vasárnap, magyar idő szerint este 7-kor megkezdi hazai pályás mérkőzéseit a Bucs. Az ellenfél tehát a Chicago Bears. Csak tudnám, hogyan vesszük el Justin Fields lábát!

img_0093.jpeg

Forrás:

Bucs Blog

facebook.com/BucsBlog