A Cardinals második félidei összeomlása

Az Arizona Cardinals tegnap este nagyon jól kezdte a New York Giants elleni mérkőzését és a félidőben 20-0-s előnnyel vonultak pihenőre. A második félidőben azonban kicsúszott az irányítása kezükből, vagy a Giants védelem feljavulása miatt megtorpantak és végül 31-28-ra elvesztették a találkozót.

Joshua Dobbs az első félidőben 6 különböző elkapónak passzolt és az első félidőben zsinórban 4 pontszerző driveot is összerakott. A második negyedben azonban minden megváltozott és nem találta meg a célpontjait. 31 passzából 21 volt sikeres, 228 yarddal, 1 passzolt és 1 futott tuchdownal zárta a találkozót. James Conner running backnek is jó napja volt, 23 futásból 106 yardot és 1 touchdownt szerzett.

A győzelemhez kellett, hogy a második félidőben magára talált a Giants védelme. A Wink Martindale irányította egységben kiemelkedett Xavier McKinney, Adoree’ Jackson és Jason Pinnock is. Ugyan egyetlen sacket vagy interceptiont sem szereztek de a negyedik negyedben a 44 yardos vonalon közelebbre nem engedték a Cardinals támadóit.

Fotó: bigblueview.com

img_0153.jpeg