Nick Chubb horrorsérülése

A jelek szerint el van átkozva a hétfő esti műsorsáv. Az első héten megsérült Aaron Rodgers akinek mindösszesen 4 snap jutott az új csapatában és véget is ért az idei szezonja. Ma hajnalban pedig a Cleveland Browns kezdő runningje szenvedett brutális térdsérülést.

A Browns a Pittsburgh Steelers otthonában lépett pályára esélyesként de végül vesztesen távoztak az Acélvárosból. Ennél sokkal nagyobb problémát jelent, hogy brutális térdsérülést szenvedett el Nick Chubb. A csapat kezdő running backjének idei szezonja biztosan véget ért de a jelenetet elnézve a mai sérülés még a pályafutása későbbi szakaszára nézve is problmát jelenthet.

Chubb-ot a 2018-as Draft második körében választotta ki a Browns és az első pillanattól kezdve megmutatta, hogy az elit futók közé tartozik. Az utolsó 4 szezonjának mindegyikében átlépte az 1.000 futott yardos határt. Tavaly 1.525 futott yardot szerzett ami pályafutása legjobb szezonját jelenti. Ami a legkiemelkedőbb vele kapcsolatban, hogy egyetlen szezonjában sem átlagolt 5 yard alatt futásonként.

Tényleg gondold át, hogy elindítod a felvételt mert brutális sérülés látható:

Fotó: cnn.com

img_0153.jpeg