24 éves korában egy autóbalesetben elhunyt a Vikings újonc védője

A Minnesota Vikings újonc cornerbackje, Khyree Jackson meghalt egy éjszakai autóbalesetet követően - jelentette be a csapat ma reggel. A 24 éves volt, az idei Drft 4. körében választotta ki a Vikings.

"Lesújtott minket a hír, hogy Khyree Jackson egy éjszakai autóbalesetet követően elhunyt" - áll a csapat közleményében. "Miközben azon dolgozunk, hogy további információkat gyűjtsünk, beszéltünk Khyree családjával és felajánlottuk a Minnesota Vikings támogatását. A Vikings játékosaival, edzőivel és munkatársaival is közöltük a hírt, és tanácsadást ajánlottunk fel azoknak, akiknek érzelmi támogatásra van szükségük. Gondolataink Khyree családjával, barátaival, csapattársaival és edzőivel, valamint a tragikus baleset minden áldozatával vannak."

Jacksont a Vikings a 2024-es NFL Draft negyedik körében választotta ki. Két évet töltött az Alabama Egyetemen, majd 2023-ban az Oregon Egyetemen játszotta utolsó egyetemi szezonját.

"Teljesen összetört ez a hír. Khyree energiát hozott a létesítményünkbe és a csapatunkba" - mondta Kevin O'Connell vezetőedző egy nyilatkozatban. "Magabiztossága és megnyerő személyisége azonnal magához vonzotta csapattársait. Az együtt töltött rövid idő alatt nyilvánvaló volt, hogy Khyree-ból egy kiváló profi futballista fog fejlődni, de ami még lenyűgözőbb volt, az a vágya, hogy a lehető legjobb emberré váljon a családja és a körülötte lévők számára. Nem találok szavakat. Szívem mélyén együtt érzek Khyree családjával, barátaival, csapattársaival és edzőivel."

Fotó: x.com