Szavazás

Facebook oldaldoboz

Twitter

Draft Room - Az idei Draftról

2019.04.21. 10:07 | nflfan | komment

Címkék: draft2019

Az Úr 2019. évének, április havának 25-27. napján ezúttal Nashville városában gyűlnek össze (már 84. alkalommal), a kiválasztásra váró játékosok, valamint az NFL franchise-ok képviselői (persze csak azok, akik nem épp egy szaftos cserét intéznek a forródróton). Már megszokhattuk, egyre nagyobb a verseny a börze megrendezési jogáért, ez nem is csoda, az első két napra rengeteg szurkoló érkezik a mulatságra, ezen felül a sajtóorgánumuk is szép számban képviseltetik magukat az eseményen (összesen 3 amerikai sportadó 4 csatornáján lesz megtekinthető a rendezvény).

raiders_hungary_3.jpg

A Bucs nagy érdeklődést mutat az elkapók iránt

2019.04.20. 20:37 | nflfan | komment

Címkék: tampabaybuccaneers austinseferian-jenkins draft2019 jalenhurd

A legutóbbi jelölt a Baylor elkapója, Jalen Hurd, aki egyetemi karrierje során szerepelt running back-ként is. Méretei (6'5"-228) valóban impozánsak és ehhez képest nem is lassú, hiszen 4.44-es 40 yardra is képes. Ellenben már egyetemi évei alatt is voltak gondjai a térdével. Amúgy a nagy érdeklődés szép, csak biztos, hogy elkapóra kell költeni a kevés drafthelyek egyikét, miközben annyi de annyi a hiányosság? S az pont nem az elkapó poszt.

Vajon melyik irányító felelne meg a Giants igényeinek?

2019.04.20. 08:44 | nflfan | komment

Címkék: newyorkgiants elimanning davegettleman samdarnold joshrosen joshallen draft2019

Komoly átalakulások alatt van a csapatunk kerete, hiszen néhány kivétellel a nullára amortizálta le Dave Gettleman a rostert. Az újjáépítés elkerülhetetlen folyamata az irányítóváltás és hiába húzzuk-halasztjuk, lassan el kell köszönnünk Eli Manningtől is. Ugyan továbbra is képes a jó játékra, de az extraklasszis teljesítmény hiányzik tőle, így egyre kevesebb értelme van a hozzá való ragaszkodásnak.

Draft prospectek: D.K. Metcalf, WR (Ole Miss)

2019.04.16. 18:20 | nflfan | komment

Címkék: newyorkgiants draft2019 dkmetcalf

Természetesen az idei draft sem szűkölködik a szörnyekből, akik közül talán D.K. Metcalfnak van a legfélelmetesebb kinézete. A pályán azonban eddig nem tudta kamatoztatni a fizikai képességeit, de vajon képes lesz erre az NFL-ben?

Panthers Mock Draft Report 5.0

2019.04.14. 17:51 | nflfan | komment

Címkék: carolinapanthers mockdraft draft2019

Az NFL draft első köre a legnagyobb téma a médiában az év ezen szakaszában, de a valóságban ez a rész a játékosmegfigyelők munkájának csak kis részét teszi ki. A Panthers-nek hét választása van a drafton és néhány draft elemző most a második kört is megvizsgálta, ahol a hiányposztok még mindig szem előtt vannak. Safety, defensive end és offensive tackle szerepel a Carolina második körös célpontjai között ezen a héten, csakúgy, mint az első körben.

Bosa, Godwin, Winston rövid hírekben. Na meg az előszezon program.

2019.04.10. 09:03 | nflfan | komment

Címkék: előszezon tampabaybuccaneers draft2019 nickbosa chrisgoodwin

Nick Bosa az Ohio State defensive end-je is látogatást tesz a Bucsnál. Az elmúlt pár év legnagyobb passzsiettető tehetségének tartják, mindenki azt mondja, szebb karriert futhat be bátyjánál, a Chargersnél szereplő Joey Bosa-nál is. Szinte tuti (hacsak az utolsó pillanatban elő nem kerül valami csintalanság) hogy az első két választásban benne lesz. Ezért aztán a Bucs számára elérhetetlen - mert "nem adtuk le" a tavalyi szezont, hanem minden gőzerőt mozgósítva szereztünk 5 győzelmet- csak egy feltrade-del lehetne megszerezni. Ráadásul mivel 3-4-re térünk át nem is annyira létszükséglet, hogy felcseréljünk érte.

Draft prospectek: Cody Ford, OT (Oklahoma)

2019.04.08. 21:54 | nflfan | komment

Címkék: newyorkgiants draft2019 codyford

Nem minden idők legerősebb támadófal felhozatalával rendelkezik az idei draft, de így is elképzelhető, hogy akár öt OL embert is kivisznek az első körben. Az egyik ilyen lehet az Oklahoma játékosa, Cody Ford.

Panthers Mock Draft Report 4.0

2019.04.07. 14:37 | nflfan | komment

Címkék: carolinapanthers draft2019

Most, hogy elült a por a szabadügynökség első hulláma után, sok csapatnál nyilvánvalóvá váltak  a szükségletek. Ennek eredményeképpen a Mock Draft-ok kissé megváltoztak. Vegyük például a Panthers csapatát. Miután leigazolták a center Matt Paradis-t egy hároméves szerződéssel, nem fogunk látni az N.C. State csapatából a center Garrett Bradbury-t a Carolina Mock Draft-jaiban (néhány hete még népszerű jóslás volt). Ezek után nézzük, hogy mit látunk a legfrissebb Mock Draft Report-ban:

Négy mérkőzéses eltiltást kapott Holton Hill

2019.04.07. 12:51 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz minnesotavikings eltiltás-büntetés holtonhill

Csak, hogy az idei évben se maradjunk ki, most is van olyan játékosunk, aki eltiltással kezdi a szezont. Holton Hill 4 mérkőzésre szóló eltiltást kapott a ligától, miután megszegte a tiltott teljesítményfokozó használatára vonatkozó szabályokat. Egész pontosan marijuana fogyasztás miatt kapta a felfüggesztést.

Draft prospectek: Nick Bosa, DE (Ohio State)

2019.04.07. 09:12 | nflfan | komment

Címkék: newyorkgiants draft2019 nickbosa

Számos kiváló passzsiettetővel gazdagodhat idén az NFL, hihetetlenül erős az idei class. Ugyan nagy a valószínűsége, hogy Kyler Murray lesz a Cardinals választotta az 1/1-en, de akár Nick Bosának is összejöhet ez.