NFL HUNGARY

2023.nov.28.
Írta: nflfan komment

A Raiders elküldte Marcus Peters-t

Vasárnap este padra került, a Kansas City Chiefs elleni vereség nagy részét a pálya mellől nézte végig, majd hétfőn bejelentették, hogy távozik Las Vegasból. Marcus Peters pályafutása igen rövidre siekrült a Raidersnél ugyanis 12 mérkőzés után megváltak tőle.

Tovább

Kirúgták a vezetőedzőt, az irányító és a running back edzőt

Bekövetkezett az amire már hetek óta számítani lehetett és a Carolina Panthers ma megvált az idén kinevezett vezetőedzőjétől, Frank Reich-tól. A tegnapi vereséget követően biztosra lehetett venni, hogy Reich ma munkanélküli lesz ugyanis a beszámolók szerint tegnap este David Tepper tulajdonos üvöltve távozott az öltőzöből.

Tovább

Megint kezdőirányítót cserél a Falcons, Desmond Ridder visszakerül

Az Atlanta Falcons pihenőhetes volt az előző fordulóban és változtatásra szánta el magát a vezetőség. A változtatás lényege az volt, hogy irányítóposzton visszaállították a szezon eleji állapotot. Azaz Desmond Ridder visszakerül a kezdőcsapatba a hétvégi New Orleans Saints elleni mérkőzésen.

Tovább

Aaron Rodgers szenteste térhet vissza a pályára

Aaron Rodgers sérülése után igen sok alkalommal elhangzott, hogy a New York Jets irányítója még a mostani szezonban visszatérhet a pályára. Az Achilles-ín sérülés miatt ezt nagyon sokan kizárták de egyre inkább afelé haladunk, hogy tényleg vissza fog térni a veterán irányító.

Tovább

Hajnalban Super Bowl visszavágó de az utóbbi időben nem sikerült visszavágni

img_1344.jpeg

A 11. fordulóból még egy mérkőzés hátravan de az pont a forduló rangadója. A februári Super Bowl két résztvevője csap össze és értelemszerűen visszavágóként harangozzák be a mérkőzést. Persze nem igazi visszavágó mert egy döntő és alapszakasz győzelmet nem lehet összehasonlítani.

Tovább
süti beállítások módosítása