Partnerek

         NFL EREDMÉNYEK

partnerbannergif.gif

phillyblog.jpg

seahawkshungary.jpg

tippeldmeg.jpg

Kapcsolat

  Bármilyen kérdés vagy észrevétel

        esetén írj nyugodtan az

nflhu.blog@gmail.com e-mail címre!

Szavazás

Facebook oldaldoboz

Twitter

A szenvedő Raiders-nél egy játékos azért még mindig elit szinten teljesít

2018.10.19. 12:24 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz oaklandraiders rodneyhudson

A Raiders az idei szezonra nem, hogy fejlődött hátralépett és nem is csak egy lépéssel. A szenvedésben azért még mindig van egy játékos aki a lehető legmagasabb szinten teljesít. Ő pedig nem más mint a támadófal közepére felálló Rodney Hudson.

raiders_hungary_3.jpg

Cam Newton készen áll a javításra

2018.10.19. 10:40 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz washingtonredskins carolinapanthers camnewton

Cam Newton mindent megtett azért, hogy kihúzza a csapatát a mély gödörből. Nos, szinte mindent.

"Volt néhány dobásom az utolsó drive-ban, amit szeretnék visszacsinálni." mondta Newton a 23-17-es Redskins elleni vereség után, amely során a Panthers 16 yardra volt attól, hogy megcsinálja a franchise történelme során a legnagyobb fordítást. "De ilyen a foci."

Drew Brees lehet a harmadik irányító aki legyőzte mind a 32 csapatot

2018.10.18. 21:37 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz neworleanssaints baltimoreravens drewbrees

Az NFL régóta íródó történelmében mindössze két irányító volt akinek sikerült legalább egy győzelmet szerezni a liga mind a 32 csapata ellen. Ezt jelenleg csak Brett Favre és Peyton Manning mondhatja el magáról de vasárnap este csatlakozhat hozzájuk Drew Brees.

Power Ranking - 7. hét

2018.10.18. 20:31 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz

Hajnalban már a hetedik játékhét kezdődik és az idei szezon bővelkedett a fordulatokban és a meglepetésekben. Mint ahogyan minden évben, idén is, több csapat is hozza azt amit a szezon előtt vártak tőle illetve ahogyan az lenni szokott több csapat szurkolói számára hatalmas csalódást jelent a szezon.

Mi az amin még javíthat idén a Giants?

2018.10.18. 18:36 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz newyorkgiants elimanning jasonpierrepaul odellbeckhamjr patshurmur oliviervernon sterlingshepard saquonbarkley

Nagy lelkesedéssel vágtak neki a 2018-as szezonnak, hiszen a csapból is az folyt, hogy eltávolítottuk a felesleges elemeket az öltözőből, a változtatásokkal pedig visszatérhetnek a korábbi sikereink. Ebből gyakorlatilag semmi sem következett be, hiszen erre a szezonra bizonyossá vált, hogy Eli Manning már nem kezdő szintű irányító, a támadófalba fektetett dollármilliók felemásan sültek el, Saquon Barkley-n kívül pedig képtelenek vagyunk mást megjátszani. A védelemből nagyon hiányzik Jason Pierre-Paul, hiszen Olivier Vernon az egyetlen klasszis pass rusher, a többi pozícióban pedig nincsenek akkora klasszisaink, hogy feledtetni tudnák ezt a hiányt. A sikertelenség pedig csalódást okoz és egyre több játékoson látni a frusztrációt. Vajon van kiút ebből az állapotból?