NFL HUNGARY

2020.ápr.05.
Írta: nflfan komment

Ennyit ér a választásod ha el akarod cserélni

Az NFL-ben létezik egy számítási mód amely ugyan nincs kőbe vésve de iránymutatásként elfogadják a csapatok. Korábban számszerűsítették a Draft helyek értékét amely egy egyszerű logikát követ. Az első hely ér a legtöbbet, a hetedik kör a legkevesebbet.

Tovább
Címkék: draft2020

sportvilag.jpg

A vezetőedző szerint a csapat érdekét szolgálta DeAndre Hopkins elcserélése

Bill O'Brien kisebb közutálatnak örvend amióta elcserélte DeAndre Hopkins-t az Arizona Cardinals csapatával. A szurkolók és az elemzők sem értik, hogy miért volt ez jó üzlet a Houston Texans csapata számára de a HC szerint a döntés a csapat érdekeit szolgálta.

Tovább

A piacon elérhető legjobb játékosok

draft11_1.jpg

Már majd három hete nyílt meg a szabadügynökpiac de azért még mindig elérhetőek olyan játékosok akik jövőbeli csapatuk meghatározó játékosai lehetnek. Különböző okok miatt több korábbi kezdőjátékos is szabadon igazolható és mivel még rengeteg hiányposzt van ezért hamarosan szinte mindegyikük el fog kelni.

Tovább

Elsőkörös védő helyett elsőkörös védőt szerződtetett a Raiders

Korábban olvashattuk, hogy a Las Vegas Raiders egyéves szerződést kötött a New York Giants korábbi elsőkörös választottjával Eli Apple-lel azonban kiderült, hogy a cornerback mégsem lesz a csapat játékosa. A hírek szerint a felek szerint nem tudták véglegesíteni az anyagi feltételeket így Apple ismét kikerült a szabadügynökpiacra.

Tovább

A Bears lehívja Mitchell Trubisky ötödik éves opcióját

A Chicago Bears le fogja hívni Mitchell Trubisky ötödik éves opcióját de ezzel még nincs biztonságban az irányító. Az opcióval csak sérülés esetén garantált a jövő évi fizetése illetve a mai hírek szerint még az sem biztos, hogy Ő lesz a csapat kezdőirányítója.

Tovább

Elsőkörös irányító lesz Tom Brady tartaléka

A Tampa Bay Buccaneers csütörtökön egyéves hosszabbítást kötött irányítójával Blaine Gabbert-el így Ő lesz Tom Brady tartaléka. Az irányító már tavaly is a csapat játékosa volt de vállsérülése miatt szeptember végén sérültlistára került így tétmérkőzésen még nem lépett pályára a csapat mezében.

Tovább

A franchise tages védő nem akar a Jaguars-nál maradni

A Jacksonville Jaguars franchise taget adott pass rusherének Yannick Ngakoue-nak pedig tudható volt, hogy a védő nem akar Floridában maradni. Ez a védő le is nyilatkozta nemrégiben így a Jaguars-nak egyértelműen abból a célból adott taget neki, hogy utána elcserélje.

Tovább

Csökkentett fizetéssel maradhat a Chiefs-nél az elkapó

A Kansas City Chiefs bejelentette, hogy csökkentette Sammy Watkins fizetését. A hét közben kiderült, hogy a Super Bowl címvédőjének mindössze 177 dollár szabad helye van a fizetési sapkában és mivel az elkapó foglalta el a legtöbb helyet biztos volt, hogy így nem fogják elkezdeni a szezont.

Tovább