NFL HUNGARY

2020.máj.15.
Írta: nflfan komment

Feljebb jutsz a Drafton ha kisebbségi vezetőedzőt vagy managert nevezel ki

Az NFL vezetősége felülvizsgálja a Rooney szabályt de nem a szabály eltörlésén hanem a "szigorításán" dolgoznak. A Pittsburgh Steelers korábbi tulajdonosának köszönhető, hogy egy vezetőedzői vagy general manageri interjúztatás során minimum egy "kisebbségi" (afro-amerikai, spanyol származású, kínai....) jelöltet is meg kell hallgatni.

Tovább
Címkék: rogergoodell

A legjobb még elérhető játékosok a harmadik napon

A Draft első három körét már megrendezték így 106 játékosról már tudjuk, hogy melyik csapatnál kezdi meg a profi pályafutását. 149 játékos azonban még várja, hogy kiválasszák a mai napon. Eddig az elkapók, a cornerbackek és a linebackerek voltak a legnépszerűbbek de most már minden posztot fel kell tölteni a vezetőknek.

Tovább
Címkék: draft2020

A harmadik kör ígéretes választásai

64 játékos kiválasztása után elkezdődött a harmadik kör és mint minden évben most is bőven lehetett halászni a zavarosban. Rögtön a harmadik kör elején, a harmadik helyen a Detroit Lions vezetősége gondolt egy nagyot és kiválasztotta Julian Okwara-t. A Notre Dame linebackerét jóval előrébb várták így nagyot húzott a Lions.

Tovább
Címkék: draft2020

A második kör érdekesebb választásai

Hajnalban lement újabb két kör így összesen már 106 játékost választottak ki az idei játékosbörzén. Több olyan játékost is kiválasztották a második körben akiknek az első körre is megvolt az esélyük de átcsúsztak a második napra. Ezzel igazából jól jártak a csapatok mert jóval olcsóbb szerződéssel tudják megszerezni ezeket a játékosokat. Rengeteg elkapó érkezett és Carson Wentz megkapta az új tartalékát Jalen Hurts személyében.

Tovább
Címkék: draft2020

A Lions árulja a harmadik választást

A tengerentúli szakértők már egy ideje emlegetik, hogy valamelyik irányítóproblémával küzdő csapat feljöhet a Detroit Lions által birtokolt harmadik helyre. Egy ideig még arról is lehetett hallani, hogy a Lions fog irányítót választani de ez a teória most végleg megdőlt miután árulni kezdték a választást.

Tovább

Az elsőkörös védő szerződtetése még mindig a fizikai felmérőn múlik

A Cleveland Browns az idei szabadügynökpiacról szerződtette az Oakland Raiders korábbi elsőkörös safetyjét Karl Joseph-et. A szerződésről már majd három hete megegyeztek azonban még nem lehet véglegesnek tekinteni mert a védő még nem teljesítette a fizikai felmérőt.

Tovább

Teljesen egészséges a liga egyik legjobb elkapója

A.J. Green a liga legjobb elkapói közé tartozik de nem az utóbbi években éli pályafutása legjobb időszakát. A Cincinnati Bengals kezdő elkapója bokasérüléssel bajlódott az előző időszakban de a csapat vezetőedzőjének, Zac Taylor-nak nyilatkozata szerint minden tesztje pozitív lett és teljesen egészséges az elkapó.

Tovább

A Texans-nál folytatja Brandin Cooks akit már harmadjára cseréltek el a pályafutása során

A Houston Texans hajnalban megerősítette az elkapósorát a Los Angeles Rams elkapójával Brandik Cooks-al. A trade során a Texans átadja az idei második körös választását és megkapja a Rams 2022-es negyedik körös Draft cetlijét.

Tovább
süti beállítások módosítása