Szavazás

Facebook oldaldoboz

Twitter

Holnap bejelentik, hogy Baker Mayfield lesz a Browns kezdőirányítója

2018.09.23. 18:41 | nflfan | komment

Címkék: sérülések alapszakasz clevelandbrowns tyrodtaylor bakermayfield

A Cleveland Browns vezetősége holnap bejelenti, hogy Tyrod Taylor marad vagy Baker Mayfield lesz a Cleveland Browns kezdőirányítója. A kiszivárgott hírek szerint váltani fognak és az idei Draft 1/1-es játékosa fogja megkapni a karmesteri pálcát.

Szavazás: Melyik csapat szeri meg az első győzelmét?

2018.09.23. 17:57 | nflfan | komment

Címkék: szavazás alapszakasz

A veretlenek mellett még bőven akadnak csapatok amelyek még nem tudtak győzni az idei alapszakaszban. Egyedül az NFC Déli csapatában szereplő négy csapat mindegyikének sikerült legalább egy győzelmet aratnia az első két fordulóban. A veretlenek listájához hasonlóan itt is akadnak meglepetések. Valószínűleg nem sokan fogadtak volna, hogy az első két játékhét után győzelem nélkül áll majd a Pittsburgh Steelers vagy a Seattle Seahawks. A Buffalo Bills és az Arizona Cardinals nyeretlensége azonban már sokkal inkább benne volt a pakliban. Bármi is történik egy csapat (szinte) biztosan lekerül majd a listáról, hacsak nem lesz döntetlen, ugyanis a Houston Texans a New York Giants csapatát fogadja.

Da'Norris Searcy sérült tartalék listára került

2018.09.23. 16:45 | nflfan | komment

Címkék: sérülések carolinapanthers sérültlista danorrissearcy

A Panthers pénteken Da'Norris Searcy-t sérült tartalék listára rakta, miután a safety 30 nap alatt két agyrázkódást is összeszedett. Searcy, aki 2018-ban az első agyrázkódását a Carolina második előszezonbeli meccsén, a Miami ellen szenvedte el, ismét megsérült az Atlanta elleni, 2. heti vereség első félidejének végén.

Ryan Fitzpatrick soha nem látott magasságokban

2018.09.23. 13:42 | nflfan | komment

Címkék: alapszakasz tampabaybuccaneers ryanfitzpatrick deseanjackson jameiswinston minkahfitzpatrick

Az első hét után a második héten is az NFC legjobb támadója lett a Bucs irányítója. Nem csoda, hiszen két egymást követő mérkőzésen több mint 400 passzolt yardot és 4 passzolt TD-t rajta kívül csak két irányító tud felmutatni az egész NFL történelmében. Olyan nevekkel került egy kalapba, mint Dan Marino, vagy Billy Volek.

Szavazás: Melyik csapat veszíti el a veretlenségét?

2018.09.23. 12:21 | nflfan | komment

Címkék: szavazás alapszakasz

dnt5vibu0aazsau.jpg

Már lejátszottak két teljes fordulót és jelenleg 9 csapat mondhatja el magáról, hogy eddig még nem találtak legyőzőre. Az nem meglepő, hogy a Los Angeles Rams és a Jacksonville Jaguars a veretlenek között szerepel de bőven akadnak meglepetések. A szezon előtt kevesen várták volna, hogy a Miami Dolphins vagy a Tampa Bay Buccaneers, még akkor ha a szezon korai szakaszánál járunk, a veretlenek táborát erősíti majd. A harmadik fordulóban egyetlen veretlen csapat sem néz szembe 2-0-s mérleggel álló csapattal így az is előfordulhat, hogy a játékhét után továbbra is 9 csapat álljon tökéletes mérleggel.