NFL HUNGARY

2019.dec.14.
Írta: nflfan komment

Megadom magam!

Azzal kezdem, hogy Jameis Winston játéka, karaktere nekem soha nem tetszett és valószínűleg soha nem is fog. Őrületbe kerget az eladott labdáival, játékostársai buzdítása közben számomra inkább tűnik valami ripacs színésznek, mint igazi vezérnek.

Tovább

raiders_hungary_3.jpg

Kihirdették az NFL történetének 5 legjobb tight endjét

tight_end.jpg

Az NFL a 100. szezonjában összegyűjti posztonként a liga történetének legjobb játékosait. Hajnalban bejelentették azt az 5 tight endet akiket a liga történetének legjobbjainak értékeltek és bekerültek az NFL történetének legjobbjai közé. Igen neves játékosok kerültek fel a listára és megkérdőjelezhetetlen, hogy bármelyikük is érdemtelenül került volna a listára.

Tovább

Alaposan rájár a rúd újoncként a Bengals elsőkörös választottjaira

A Cincinnati Bengals csapata tegnap a tartalék/PUP listáról aktiválta az idei elsőkörös választottjukat Jonah Williams-t. Az offensive tackle így július után újra edzésmunkát végezhet de a sérülése miatt folytatódik a Bengals elsőkörös választottjait balszerencse sorozat.

Tovább

90 éve nem volt ilyen az NFL-ben

A Pittsburgh Steelers hétfő hajnalban a Buffalo Bills csapatát fogadja és jó mérkőzésre számíthatunk ugyanis az AFC jelenlegi két Wild Card helyen álló csapata csap össze. A várhatóan jó összecsapás mellett egy olyan dolog is megtörténik a mérkőzésen amelyre több mint 90 éve nem volt példa.

Tovább

Már a szezon közben megkezdődött a nagytakarítás

Az Oakland Raiders pár héttel ezelőtt még bőven playoff esélyes csapatnak számított, volt amikor Wild Card helyen is állt a csapat de az utolsó három mérkőzést követően tulajdonképpen kijelenthető, hogy elment az idei szezonjuk is. A hétvégi újabb gyenge produkciót nem tolerálta Jon Gruden vezetőedző és három játékostól is megváltak a Fosztogatók.

Tovább

Az egyetemi ligából érkezhet a Dallas Cowboys következő vezetőedzője

A Dallas Cowboys mindenhatója Jerry Jones a múlt csütörtök esti, Chicago Bears elleni vereséget követően lenyilatkozta, hogy a szezon végéig a posztján marad Jason Garrett. Ez viszont csak pár mérkőzésről szól és a hírek szerint a háttérben már keresik az utódát.

Tovább

Mennyibe fog fájni Shaq Barrett megtartása?

Most egy kicsit menjünk elébe a dolgoknak, hiszen a piac megnyitása még jócskán odébb van! Nem szokásom mostanában Jason Licht-et dicsérni és ígérem ezúttal sem fogom túlzásba vinni, de azt el kell ismerni, Barrett leigazolása az elmúlt évtized legjobb szabadügynök megmozdulása volt Tampában. (Mondjuk nem volt magasan a léc. Úgy boka magasságban.) Szóval Shaq egy évre érkezett és 4 millióval terheli a sapkát, ami látva ezt a teljesítményt abszolút nem sok. Évad végén szabadügynök lesz Barrett is és Pierre-Paul is. A két passzsiettető közül utóbbinak kiszámíthatatlan fizikai állapota miatt rendkívül kockázatos lenne nagy pénzt adni. Így marad Barrett, akinek a megtartása úgy gondolom prioritást kell élvezzen! Na de mennyi az annyi?

Tovább