NFL HUNGARY

2023.okt.01.
Írta: nflfan komment

A mai mérkőzések párosításai

Ma már délután elkezdődik a játéknap miután a Jaguars-Falcons mérkőzéssel megrendezik az idei elő londoni mérkőzést. A nap leginkább várt mérkőzése, a múlt heti Broncos verés után, a Bills-Dolphins találkozó. A napot hajnalban a Jets-Chiefs mérkőzés zárja ami Aaron Rodgers-Patrick Mahomes miatt került főműsoridőbe de így sokat vesztett a színvonalából.

Tovább

David Montgomery kimagaslóan teljesített az első Packers elleni győztes mérkőzésén

David Montgomery egy másik csapat játékosaként tért vissza a Lambeau Field-re ma hajnalban és a jó teljesítményének is köszönhetően sikerült győzelemmel távoznia. A Detroit Lions 34-20-ra megnyerte a csoportrivális elleni mékőzést.

Tovább

A negyedik forduló párosításai

Hajnalban már a negyedik forduló veszi kezdetét amelyet egy csoportrangadó, a Packers és a Lions mérkőzése nyit meg. Vasárnap már délután elkezdődik a játéknap miután a Jaguars-Falcons mérkőzéssel megrendezik az idei elő londoni mérkőzést. A vasárnap programot, nálunk hétfő hajnalban a Jets-Chiefs összecsapás zárja. Kedd hajnalban pedig a Giants-Seahawks mérkőzés zárja a játékhetet.

Tovább
Címkék: alapszakasz

Sean Payton az 50 pontos vereség ellenére sem tart a kirúgástól

Sean Payton egy év kihagyás után visszatért az NFL-be és a Denver Broncos irányítását vette át. Az alapszakasz kezdete előtt nem hagyta megjegyzés nélkül, hogy elődje, Nathaniel Hackett milyen rossz munkát végzett a csapatnál de ahogyan az lenni szokott visszavágott a karma.

Tovább
süti beállítások módosítása