NFL HUNGARY

2020.feb.24.
Írta: nflfan komment

26 millió dollárt spórolnak a két védő elküldésével

A mai napon többen is lehozták, hogy a Jacksonville Jaguars nem hívja le Marcell Dareus opciós idei évét ami tulajdonképpen megfelel egy elküldéssel. Dareus mellett Jake Ryan opciós évét sem hívják le amivel összesen 26 millió dollárt szabadítanak fel a fizetési sapkából.

Tovább

Két nappal elhalasztották a franchise tagek kiosztásának határidejét

A tulajdonosok és a játékosok képviselői tárgyalnak az új Kollektív szerződésről de még nagyon sok kérdőjel van az új megállapodás körül. Az NFL ezért úgy döntött, hogy módosítja a franchise és transition tagek kiosztásának határidejét.

Tovább

Joe Burrow-nak a Bengals elpasszolását tanácsolják

Joe Burrow-t szinte biztosan a Cincinnati Bengals fogja kiválasztani az áprilisi Draft első helyén de nem biztos, hogy örülni is fog a kiválasztásnak. Az LSU irányítója eddig végig azt mondta, hogy annál a csapatnál fogja megkezdeni a profi pályafutását amelyik draftolja de többen mást tanácsolnak a számára.

Tovább

Marihuána birtoklás miatt letartóztatták a korábbi Draft második választottját

Greg Robinson kevesebb mint egy hónap múlva kilép a szabadügynökpiacra így a mostani letartóztatása nem is jöhetett volna rosszabbkor a számára. A Cleveland Browns offensive tacklejét hétfőn az Amerikai-Mexikói határon letartóztatták marihuána birtoklás miatt. A jelentések szerint nagyobb mennyiséget találtak az autójában.

Tovább

Nem ezek számítottak!

bucsflag.jpg

Sokfajtaképpen lehet magyarázni egy szezont, főleg ha az nem érte el a várakozásokat. Lehet belemagyarázni a bírói tévedéseket. De a Bucs részéről ez azért felesleges, mert példának okáért amúgy is a Bucs offense termelte a támadó egységek között a legtöbb büntetést a ligában. Szám szerint 133-at.

Tovább

A tavalyi szezon legjobb draftolatlan támadójátékosai

Minden Drafton a legnagyobb figyelem az első napot övezi de a későbbi körökben is kikerül sok olyan játékos akik kiemelkedően teljesítenek a profi pályafutásuk során. Sőt akadt több olyan játékos akiket egyetlen csapat sem mert bevállalni pedig Pro Bowl, All-Pro vagy Hall of Famerek lettek a későbbiekben.

Tovább

Sammy Watkins és Jacoby Brissett sincs biztonságban

Az NFL-ben önmagában az nem elég, hogy ha Super Bowl-t nyertél vagy kezdő irányító voltál a tavalyi szezonban mert a fizetésed miatt könnyen lapátra kerülhetsz. Ezen okból kifolyólag nincs biztonságban a Kansas City Chiefs elkapója Sammy Watkins és az Indianapolis Colts irányítója Jacoby Brissett sem.

Tovább