NFL HUNGARY

2020.jan.15.
Írta: nflfan komment

Kevin Stefanski a Browns vezetőedzője lett

Vasárnap este, minden nagyobb insider – köztük Ian Rapoport is – arról számolt be, hogy a Cleveland Browns – csapatunk támadó koordinátorát -, Kevin Stefanskit választotta a csapat új főedzőjének. A tegnap előtt este a hivatalos bejelntés is megtörtént, így – George Edwards valószínűsíthető távozásával – a következő szezonnak új támadó- és védő koordinátorral vágunk majd neki.

Tovább

raiders_hungary_3.jpg

Nyolc emlékezetes szezon után Luke Kuechly bejelentette visszavonulását

A linebacker Luke Kuechly, aki vitathatatlanul az egyik legjobb linebacker az NFL-ben, mióta 2012-ben az első körben kiválasztották, visszavonul. A 28 éves játékos, a Panthers védelmének arca éppen most fejezte be a nyolcadik NFL szezonját. Kétségtelen, hogy az egyik legnagyobb játékos, aki valaha Carolina mezt viselt és az egyik legjobb linebacker, akit valaha is a pályán láthattunk.

Tovább

Megdőlt irányító elméleti flikk-flakk?

lsuclemson.jpg

Ha én GM lennék... Ugye mi Bucs szurkolók mennyiszer kezdünk így mondatot, főleg az irányító helyzet kapcsán? Nekem is voltak, vannak ilyen gondolataim, miszerint Jameis menjen csak, sorvassza le máshol a bankszámlát! A következő évet sajna be kell áldozni és 2021-ben 1/1-re el kell hozni a Clemson jelenlegi irányítóját, Trevor Lawrence-t!

Tovább

Tepper: Láthattuk, mire képes Rhule a kevesebbel, képzeljük el, mire lehet képes a többel

Amikor az egyetemi edzők NFL jelöltekké válnak, gyakran egy programból érkeznek a profi szintre. Semmi sem szól a Baylor és a Temple ellen, de Matt Rhule nem részesült előnyben a kék vérrel járó gazdagságból. De ez az, ami miatt mindkét iskolánál elvégzett munkáját még lenyűgözőbbé teszi.

Tovább

Philip Rivers a Colts-nál folytathatja

Philip Rivers szerződése lejár márciusban és jelenleg nem lehet tudni, hogy hol fogja folytatni a nyolcszoros Pro Bowl-er irányító. Még nincs kizárva, hogy Los Angelesben de a szakértők már találgatni kezdtek a jövőjéről és az egyik lehetséges csapatként az Indianapolis Colts-t jelölték meg.

Tovább

Több mint 20 millió dollárnyi keresetkülönbség van a két főcsoport irányítói között

img-8184.jpg

Este kezdődnek az idei Főcsoport elődöntő mérkőzések és az irányítók keresete alapján hatalmas különbség van a két Főcsoport playoff játékosai között. A különbség fő okát az irányítók kora jelenti ugyanis az AFC oldalán majd mindegyik irányító az újonc szerződését tapossa.

Tovább

Titans - Ravens beharangozó

Az ünnepeket követően ismét komolyra fordul a történet, a Steelers elleni pihentetés, és az első kiemeléssel járó bye week után újra teljes erőbedobással kell működnie kedvenceinknek. Az ellenfél nem más, mint a Patriotsot búcsúztató Tennessee Titans. Érdekes mérkőzés kerekedhet ebből a találkozóból, többen is egyetértettek a múlt héten abban, hogy nem teljesen örömteli a Titans múlt heti győzelme, hiszen hektikusságuknak köszönhetően kiszámíthatatlan előzetesen, milyen teljesítményt fognak produkálni. QB Ryan Tannehill kezdőbe dobásából sokat profitált a csapat, vele azért jóval masszívabb játékra képesek Nashville üdvöskéi. Egy biztos, a tavalyi idegenbeli nullázás a múlté, és fel kell kötni a gatyát az idei Titans ellen! Szerencsére a 2 hét szotyizásnak köszönhetően a csapat kulcsemberei egészségesen és kipihenten vághatnak neki a derbinek, „csupán” TE Mark Andrews és RB Mark Ingram kaptak questionable besorolást, de minden bizonnyal mindketten tudják majd vállalni a játékot. Lássuk a konkrétumokat, mire kell figyelnie szeretett hollóinknak, ha szeretnének AFC főcsoport döntőt játszani a jövő héten!

Tovább

Kinevezték a Rams támadó és védőkoordinátorát

Sean McVay vezetőedző tegnap kibővítette az edzői stábját és a Los Angeles Rams kinevezte a csapat új támadó és védőkoordinátorát. Támadó oldalra a Washington Redskins offensive koordinátora Kevin O'Connell, védő oldalra a Denver Broncos linebacker edzője Brandon Staley érkezik.

Tovább