NFL HUNGARY

2023.sze.28.
Írta: nflfan komment

A hónap játékosai az AFC-ben és az NFC-ben

Szinte csak most kezdődött de máris véget ért az alapszakasz első hónapja. Az nfl.com így megnevezte mindkét konferencia legjobb támadó, védő, speciális egység játékosát és újoncát. Nincs sok meglepetés a listán és persze mások is megkaphatták volna a díjat de akiknek odaítélték azok biztosan megérdemelték.

Tovább

Power Rankings - 4. forduló

Miután véget ért egy játékhét, és hajnalban már kezdődik a következő, így jöjjön a szokásos erősorrend. Hát őszintén megvallva érdekes fordulót láthattunk. A forduló előtt szerintem nem sokan gondolták, hogy a Colts tartalékirányítóval megveri a Ravenst, a Texans megveri a Jaguarst vagy a Cardinals elveri a Cowboyst. A Dolphins rekordot jelentő támadóegysége után pedig nem is lehet csodálkozni, hogy új csapat került az első helyre.

Tovább

A negyedik forduló párosításai

Hajnalban már a negyedik forduló veszi kezdetét amelyet egy csoportrangadó, a Packers és a Lions mérkőzése nyit meg. Vasárnap már délután elkezdődik a játéknap miután a Jaguars-Falcons mérkőzéssel megrendezik az idei elő londoni mérkőzést. A vasárnap programot, nálunk hétfő hajnalban a Jets-Chiefs összecsapás zárja. Kedd hajnalban pedig a Giants-Seahawks mérkőzés zárja a játékhetet.

Tovább
Címkék: alapszakasz

Sean Payton az 50 pontos vereség ellenére sem tart a kirúgástól

Sean Payton egy év kihagyás után visszatért az NFL-be és a Denver Broncos irányítását vette át. Az alapszakasz kezdete előtt nem hagyta megjegyzés nélkül, hogy elődje, Nathaniel Hackett milyen rossz munkát végzett a csapatnál de ahogyan az lenni szokott visszavágott a karma.

Tovább
süti beállítások módosítása