Kevin Kolb távozhat Philadelphiából

Úgy néz ki, hogy Philadelphia Eagles csapata meggondolta magát a 26 éves Kevin Kolbal kapcsolatban és elengednék az együttestől. A szezon elején az Eagles McNabb távozását követően egyértelműen Kevin Kolbnak szánta a kezdő irányító pozíciót, azonban ő rögtön megsérült. A helyére beálló Michael Vick pedig szenzációs idényt produkált.

Vick 12 meccsen 21 Touchdown paszt adott és csak 6 alkalommal adta el a labdát, 3018 yardot passzolt és 100.2 QB ratinggel rendelkezett. Játéka alapján még az MVP címre is esélyesnek tartották, de a múltja miatt meglepő lett volna, ha ő kapja. Ezek a számok Kolb neve mellett 7 meccsen 7 Touchdown paszt adott, 7 alkalommal adta el a labdát, 1197 yardot passzolt és 76.1 QB rating. Ha csak ezeket a számokat nézzük teljesen érthető az Eagles döntése. Továbbá a héten Donovan McNabb, a csapat korábi irányítója New Jerseyben járt egy jótékonysági mérkőzésen majd utána meglátogatta régi csapatát is. Ezt követően egyből a visszatéréséről lehetett hallani, de ez csak pletyka.

Yahoo! Sports értesülései szerint a Sasok megpróbálnak veteránokat igazolni, hogy a következő szezonban Super Bowl-t játszhassanak. A hírek szerint az Arizona Cardinals érdeklődne Kolb iránt, sőt az ügyletbe bevonnák Dominique Rodgers-Cromartie cornerbacket is.(nfl.com)