VÉGET ÉRT A LOCKOUT!!!

Roger Goodell (NFL Commissioner) és DeMaurice Smith (NFLPA (Játékos szakszervezet) volt elnöke) együtt jelentették, hogy 134 nap után véget ért a Lockout. Végre sikerült megegyeznie a 32 tulajdonosnak és a játékosoknak a Kollektív Szerződést illetően.

A csapattulajdonosok már a múlt hét végefelé megegyeztek és 31 igennel és 1 tartozkodással elfogadták az új szerződést. Ezt követően már csak a 32 csapat játékos-képviselőjének szavazata hiányzott és ezt egyhangúan meg is tették.

Így kijelenthető, hogy jövő évben is láthatunk meccseket. Azonban részletekről még nem érkezett hír. Nem csak a szerződés tartalmi elemeire, illetve fontosabb pontjaira gondolok, hanem a lockout által okozott veszteségekre.

Az már szinte biztos, hogy a szezont felvezető Hall of Fame mérkőzés, a Chicago Bears és a St. Louis Rams (helyszín Cantonban-ban (Ohio)) összecsapása elmarad. Az alapszakasz mérkőzéseiből valószínűleg több fordulót nem tudnak majd megrendezni. De mindenről kapunk majd pontos információkat. Most, hogy véget ért a lockout, napi rengeteg szerződéshosszabbítás, átigazolás, edzés hír, lebonyolítással kapcsolatos hír kerül majd napvilágra.(nfl.com)