Az Indinapolis Colts irányítói

A Colts a héten leigazolta a már visszavonuló Kerry Collinst. A hírt szerdán jelentették be és ez tulajdonképpen biztosítékul szolgál a szezonkezdetet illetően. Az alapszakasz szeptember 11.-én kezdőik a Colts számára Houstonban akik ráadásul ugyanazon csoportban vannak így kiemelt fontosságú a csoportrivális elleni mérkőzés.

Collins szerződtetése azért kerülhetett szóba mert No. 1 irányítójuk Peyton Manning még mindig nyaksérülésével bajlódik és jelenleg nem biztos, hogy felépül a szezonnyitóra. Collins a júliusi visszavonulásáig 195 mérkőzésen lépett pályára a Tennessee Titans, a New Orleans Saints, a New York Giants,  az Oakland Raiders és a Carolina Panthers csapataiban. Összesen 40,441 yardot, 206 touchdownt, 195 interceptiont passzolt 55.8%-os pontossággal.

Mindemellet Curtis Painter a Colts jelenlegi csereirányítója mindent meg fog tenni, hogy ne veszítse el "csereposztját". Eddig az összes alapszakasz mérkőzésen Ő irányitotta a Colts csapatát. A két előszezon mérkőzésen 16 passzkisérletéből 8 volt sikeres, amivel 95 yardot és 0 TD-t szerzett és ráadásul egy Interceptiont is dobott. Az eddig mutatott játéka nagyon kevés. A szakértők egybehangzó véleménye szerint a ma esti Green Bay Packers elleni mérkőzésen Painter az állásáért fog játszani.(nfl.com)