Életet mentettek az Eagles doktorai!

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) átigazolási határideje előtt pár órával a Philadelphia Eagles majdnem leigazolta egykori játékosát, Jerome Harrisont a Detroit Lions-tól. Az átigazolás elmaradt, ugyanis a futó nem ment át a fizikai teszten. Szerdán kiderült, hogy Harrisonnak agytumora van.

A Philadelphia Eagles doktorai életet mentettek. A tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő alakulat az átigazolási határidő lejárta előtt (október 18. magyar idő szerint 22 óra) pár órával majdnem leigazolta a Detroit Lions futóját, Jerome Harrisont. A Lions a remek képességű játékost és egy 2013-as hetedik körös draft-jogot adott volna cserébe a 2005-ös játékosbörze második választottjáért, Ronnie Brownért.

Az Eagles egykori játékosa, azonban nem lett a „Sasoké”, ugyanis nem ment át a fizikai teszten. A huszonnyolc esztendős running back fejfájásra panaszkodott, így az Eagles orvosa, Gary Dorshimer tanácsára elvégzett egy MRI vizsgálatot, ekkor derült ki, hogy Harrisonnak agytumora van. Október 20-án az ESPN elemzője, Adam Schefter jelentette be, hogy Harrisonnál agytumort diagnosztizáltak.

Az NFL hivatalos oldalán tette közzé, hogy Harrisont pénteken megműtötték. A beavatkozás előtt a játékost meglátogatta a Lions vezetőedzője, Jim Schwartz: „Nagyon jó hangulatban volt.” – mondta a Detroit Free Press-nek a michigani alakulat mestere. A Lions természetesen sérült listára tette a játékost, így ebben a szezonban, már nem léphet pályára. Reméljük, hogy időben észrevették a daganatot és 2012-ben ismét láthatjuk a pályán Jerome Harrisont.

(sport365.hu)