Tomlinson az utolsó mérkőzését játszhatja a Jetsben

A Jets running backje, Ladainian Tomlinson az év végén szabadügynök lesz, így a vasárnapi Miami Dolphins elleni mérkőzése lehet az utolsó a New York Jets színeiben. Tomlinson 2010-ben érkezett a San Diego Chargers csapatától. A Chargersnél kilenc évet töltött és 2006-ban megválasztották az alapszakasz MVP-jének (legértékesebb játékos).

Tomlinson jelenleg 32 éves és mindenféleképpen játszani szeretne a jövő szezonban, csak azt még nem tudja, hogy hol folytatja. A döntését mindenféleképpen megvitatja a családjával és az ügynökével. Csak olyan csapatban szeretné folytatni ahol reális esély van a végső győzelemre.

A szezonzárón 35 futott yardra van szüksége, hogy beérje Jerome Bettist az NFL örökranglista ötödik helyén. Az idei szezonban főként Shonn Greene cseréjeként számítottak rá. 224 futott yardot, 1 futott TD-t, 426 elkapott yardot és 2 elkapott TD-t szerzett az idei 13 pályáralépése alkalmával. Az NFL-ben töltött 11 szezonja alatt pedig 13.628 futott yardnál és 145 futott TD-nél, 4,749 elkapott yardnál és 17 elkapott TD-nél jár. Remélhetőleg találni fog magának egy bajnokesélyes csapatot, hiszen a hiánya nagy veszteség lenne az egész liga számára.

(nfl.com)