Tim vs Tom (2. felvonás)

„A jóslat beteljesül”

Sokan viccelődve vetik fel Tom Brady jóslási tehetségét, hiszen a 15. játékhéten a Denver elleni győzelem után úgy köszönt el Tebow-tól, hogy még találkozunk! Netán látta a Broncos-ban lévő potenciált? Habár Brady az évtized talán legkiemelkedőbb irányítója nagyszerű adottságokkal, nyilván nem rendelkezik Teiresziászi képességekkel.

Lényeg a lényeg, a Pitssburgh vereséget szenvedett a Denver-től a playoff első körében így a „jóslat” beteljesül, és ismét összecsap a New England Patriots és a Denver Broncos, Tom Brady és Tim Tebow vezetésével. Mindkét irányító rendkívül meghatározó a ligában, egyikük rendkívüli népszerűsége és a standard irányítói elvárásoknak való NEM megfelelés miatt, másikuk pedig a rendkívül magas színvonalú játéka és konzisztens teljesítménye miatt.

A Patriots csapatáé a hazai pálya előnye, a Broncos azonban múlt heti óriási jelentőségű győzelme után lendületben van, tele önbizalommal. Brady-ék vállát továbbá a magas elvárások is nyomják, míg a Denver egyértelműen a kevésbé esélyesek nyugalmával indul.

(Folytatás…a bejegyzés még nem ért véget…)

Írta: Komáromi Gergely