Mégis a Dolphinshoz megy Fisher!?

Értesülések szerint Jeff Fisher már közel van végső döntéséhez, hogy melyik csapatnál folytassa a jövő szezonban. Meglepetésre a Rams-el szemben a Dolphins lehet a befutó. Michael Lombardi az NFL Network szakértője szerint Fisher ma bejelenti hogyan döntött.

A Dolphins és a Rams is csak Fisher döntésére vár. A Tennessee Titans volt edzője mindkét csapatnál interjún a múlt héten. A Rams COO-ja Kevin Demoff hétfőn közölte, hogy pár napon belül megszületik a döntést. Még egy érv szól a Dolphins mellett, miszerint a Rams nem hagyta abba az edzők interjúztatását.

A "The Associated Press" értesülései szerint a Rams meghallgatja (meghallgatta) az Arizona Cardinals defensive koordinátorát Ray Horton-t, a Denver Broncos defensive koordinátorát Dennis Allen-t és a Carolina Panthers offensive koordinátorát Rob Chudzinski-t.

A Miami Dolphins pedig meghallgatta a Cincinnati Bengals defensive koordinátorát Mike Zimmer-t, a Green Bay Packers offensive koordinátorát Joe Philbin-t, a Chicago Bears special teams koordinátorát Dave Toub-ot és a Tony Sparano menesztését követően ideiglenes vezetőedzőnek kinevezett Todd Bowles-t.

(nfl.com és Michael Lombardi - NFL Network)