Manning a Jetsnél?

Egyre több forrásból lehet hallani, hogy Peyton Manning az Indianapolis Colts irányítója jövőre a New York Jets csapatánál folytathatja. Rex Ryan a Jets vezetőedzője már régóta közölte, hogy szerinte Manning a legjobb irányító a ligában. Ryan nyilatkozata szerint Peyton Manninget jobbnak tartja mint Tom Bradyt, Drew Breest és Aaron Rodgerst.

Egy dolog biztos, méghozzá az, hogy március 8.-ig le kell zárni az üzletet. Amennyiben ezen a napon Manning még a Colts csapatának tagja akkor 28 millió dolláros bónusz illeti meg. A Jetsnél az utóbbi időben sok támadás éri a fiatal irányítót Mark Sanchezt, így a Manning trade már több lett mint szimpla pletyka.

A jövő évi drafton a Colts választhat elősször. Új general manager van a csapatnál. Egy esetleges új vezetőedző is jöhet. Manning felépül. Ez mind azt sugallja, hogy esetleges nagy változások következnek be Indianapolisban. És Kurt Warner pár hónapja megmondta: "ha Joe Montana-t el lehetett adni akkor bármi lehetséges". Meglátjuk mi fog történni, de egy Manning, Luck rooster igen meggyőző lenne.

(nfl.com)