Tony Gonzalez a következő szezon után befejezi

Két nappal ezelőtt látott napvilágot a hír (bocsánat a késésért), hogy Gonzo – az NFL történetének legjobb tight endje – a 2012-es szezon után szögre akasztja a felszerelését. A játékos január 1-én hosszabbított a Falcons csapatával, de csak egy éves szerződést kötöttek, amely 7 millió dollárt biztosít számára.

Gonzalezt a facebookon kérdezték egy hivatalos chat alkalmával, hogy hány szezont kíván még játszani és a válasz velős volt: "egy évet". Bár hozzátette azt is, hogy tavaly ugyanezt mondta és az az előtti évben is, de most komolyan gondolja. Hogy miért ilyen biztos a jelenlegi döntésében? A felesége életében most először lépett oda hozzá és szegezte neki aggódva a kérdést: "Most már tényleg a következő szezonod lesz az utolsó, ugye?"

Gonzalez, aki február végén tölti be a 36. életévét, 80 passzal, 875 elkapott yarddal és 7 TD-vel zárt a mostani szezonban. Habár még mindig rendkívül jó elkapó, a sebessége már megkopott, de azért szeretünk Gonzo! Reméljük jövőre végre meglesz a hőn áhított playoff győzelem, legalább ennyit megérdemelnél.

Forrás:

Az Atlanta Falcons magyar blogja - dirtybirds.blog.hu